PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Randers Kommune => Randers => Restaurant Skovbakken   Login
Restaurant Skovbakken PDFnet
Østervangsvej 1, 8900 Randers.
Tlf. 86 42 01 80


www.spiseguiden.dk/skovbakken
Info PDFnet
Artikel oprettet: 01-07-2004
Antal besøgende: 3722
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Restaurant Skovbakken, Randers
Dato: 05-08-2005

Restaurant med speciale i møder og selskaber

Af Tommy Hansen

Restaurant Skovbakken i Randers har gennem mange årtier været stedet, hvor man holdt bryllupper, konfirmationer og andre store familiebegivenheder. Siden restauratør Peder Mikkelsen overtog stedet i 1992, har han satset målrettet på at beholde denne status - og samtidig åbne dørene for erhvervsliv og foreninger.

Restauranten har ry for at lave god, dansk mad, som varieres efter årstider og sæson, og alting laves fra bunden.

- Vi bruger ingen halvfabrikata, kun førsteklasses råvarer. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og det gælder til mindste detalje, siger Peder Mikkelsen, som i øvrigt selv i sin tid er er udlært på Restaurant Skovbakken.

Især de senere år har Peder Mikkelsen mærket en tilgang af erhvervskunder, fra forretningsmøder til interne kurser og generalforsamlinger, og Restaurant Skovbakkens faciliteter er blevet behørigt opgraderet:

- Vi har alt, hvad der skal til af AV-udstyr, fra storskærmsprojektor til whiteboards og 56 tommers TV, og det hele er gratis for vore kunder, siger Peder Mikkelsen.

Ligeledes er der fri adgang til Internet via ADSL-forbindelse, og Restaurant Skovbakken stiller gerne PC til rådighed.

Den øgede tilgang af erhvervskunder har også betydet et større sortiment i vine, og vinkælderen blev for et par år siden udvidet.

- Vi har meget populære temaaftener med spændende vine og menuer for især virksomheder og foreninger, og vi har i dag mere end 6.000 udsøgte flasker på lager, siger Peder Mikkelsen.

Han driver desuden Agerskellets Selskabslokaler, der har plads til 350 personer, og som også bruges til små og store firmaarrangementer.

 

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88