PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Aalborg Kommune => Svenstrup => Peis Maskinfabrik   Login
Peis Maskinfabrik PDFnet
Hobrovej 717, 9230 Svenstrup
Tel 98 38 18 50, fax 98 38 06 48


www.peis.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 01-07-2004
Antal besøgende: 3265
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Specialist i stål, rustfri stål og aluminium

Af Tommy Hansen

- Vi er rigtigt gode til komplicerede stålkonstruktioner til både bygnings- og produktionsformål, og inden for spåntagning og bearbejdning fokuserer vi mere og mere på de tungere og mere komplekse emner, siger Jørgen Graver.

Han har en fortid hos Bladt Industries A/S, som nu er en af de kunder, der fylder i dagligdagen - ligesom f.eks. Skanska, Pihl & Søn og Spæncom.

- Desuden har vi fast leverance af delkomponenter til større industrivirksomheder som f.eks. Silvatec og Dantruck-Heden, siger Jørgen Graver.

Nøgleordene er stålkonstruktioner, maskinopbygninger, stål- og smedeentrepriser, tanke og betonforme samt enhver form for spåntagning og bearbejdning.

Virksomheden beskæftiger i dag flere certifikatsvejsere samt smede og maskinarbejdere med bred erfaring inden for faget, og Peis Maskinfabrik kan i princippet konstruere og levere alt, hvad der kan transporteres bort på en lastbil. Der kan løftes 20 tons fra gulvet i værkstedet, hvor produktionen foregår jævnt fordelt over hele året og normalt i ét skift - men der arbejdes, når det er nødvendigt, understreger Jørgen Graver.

- Vi har en rigtig god stab af faste medarbejdere, som alle giver den en ekstra tand, når situationen kræver det, og vi har fælles fokus på at få opgaven løst og ordren leveret til tiden, siger Jørgen Graver.

Peis råder over to produktionshaller på i alt 1.400 kvm, og det klassiske produktionsapparat er blevet suppleret med CNC-udstyr.

 
   
   
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88