PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Rebild Kommune => Skørping-regionen => Ejendomsmægler Evald Borup   Login
Ejendomsmægler Evald Borup PDFnet
Gerdingvej 1, 9520 Skørping
Tel: 96 82 20 40, fax 96 82 20 41


www.evald-borup.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 14-11-2006
Antal besøgende: 6604
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Hans Arenfelt, Evald Borup, Mie Hansen - ejendomsmæglerfirma med speciale i landbrug, skovbrug og naturejendomme
Dato: 21-11-2006

Landbrugsmægler Evald Borup

Af Tommy Hansen

Ejendomsmæglerfirmaet Evald Borup har speciali­seret sig i salg og vurdering af liebhaver­ejendomme, fritidsejendomme, landbrug og produktions­ejendomme samt skove og lystejendomme i hele Jylland med særligt fokus på Nordjylland

Statsautoriseret ejendomsmægler Evald Borup står bag virksomheden, der er centralt beliggende i Himmerland, og som primært opererer i Nordjylland. Han etablerede firmaet i 2002 efter en årrække som landbrugskundechef i Realkredit Danmark, sammen med sin mangeårige medarbejder, landbrugs­rådgiver Mie Hansen - og det solide markedskendskab gav fra starten virksomheden gode kort på hånden. Siden er skov- og landskabsingeniør Hans Arenfeldt blevet tilknyttet firmaet, der i dag er blandt de førende danske landbrugsmæglere og skovbrugsmæglere.- Vi har gennem årene opnået en stor erfaring med handel, vurdering og finansiering af nordjyske produktionslandbrug og fritidslandbrug, skove og lystejendomme, herregårde og godser, siger Evald Borup.
Den aktuelle portefølje kan ses på firmaets hjemmeside på internet, men ellers lægger firmaet stor vægt på at komme ud “i marken”.Af samme grund har Evald Borup fra starten indført et koncept med en bærbar printer og computer, der rummer alle sagsakter og handelsdokumenter.
- Det er vigtigt, at vi kun betragter internettet som et udstillingsvindue. Kendskab til og føling med markedet kommer kun af praktisk erfaring, siger Evald Borup.
Han er uddannet landbrugs­konsulent med tidligere ansættelse i Aalborg Amts Landboforening og Realkredit Danmark. Han er også regi­streret revisor, statsautoriseret ejendomsmægler og valuar og har siden 1997 fungeret som syns- og skønsmand for Vestre Landsret.
Mie Hansen har en bag­grund som advokatsekretær og 16 års ansættelse i Realkredit Danmark som landbrugsrådgiver. Desuden er hun statsautoriseret ejendomsmægler og valuar.
Hans Arenfeldt er tilknyttet firmaet som specialist i skov- og naturejendomme. Han har en baggrund som skov- og landskabsingeniør, forvalter af skov- og naturejendomme samt som skoventreprenør. 
   
 

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88