PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Løgstør-regionen => Rønbjerg => Glenholm Vingård   Login
Glenholm Vingård PDFnet
Fjordlystvej 21, Næsby, DK-9681 Ranum
Tel: (+45) 98 67 69 66


mail@glenholm.dk
www.glenholm.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 19-03-2006
Antal besøgende: 1852
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Rundvisninger og vinsmagninger

Af Tommy Hansen

De første år gik med at passe de spæde vinplanter, som nu for alvor bærer frugt. Vinhøsten fra Glenholm år 2006 vil være den første vin, som kommer på markedet, og der er en stor forhåndsinteresse for produkterne.

Gennem hele sæsonen, fra ultimo juni til udgangen af september, er der faste tidspunkter for rundvisninger på Glenholm Vingård. Hver tirsdag kl. 14 og torsdag kl. 19 er der afgang til vinmarken, hvor Hans Jørgen Madsen selv fortæller om dyrkning af dansk vin, de forskellige druesorter og deres anvendelser.

Efter markvandringen fortsætter man inden døre og ser på det udstyr, der anvendes til fremstilling af vin, og deltager­ne får viden om hele processen fra høsten og frem til den færdige vin. Arrangementet, der varer cirka 2 timer, slutter med en vinsmag­ning med en rødvin og en hvidvin fra Glenholm, på god vinmanér ledsaget af ost og brød. Tilmelding til rundvisning og vinsmagning sker normalt pr. telefon, og prisen er kr. 75 pr. person.

For grupper over 20 personer laves rundvisninger efter aftale, og programmet og vinsmagningen kan sammensættes individuelt.

 

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88