PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Løgstør-regionen => Rønbjerg => Glenholm Vingård   Login
Glenholm Vingård PDFnet
Fjordlystvej 21, Næsby, DK-9681 Ranum
Tel: (+45) 98 67 69 66


mail@glenholm.dk
www.glenholm.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 19-03-2006
Antal besøgende: 2114
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Kursus i vindyrkning på Glenholm

Af Tommy Hansen

Kan man ikke selv blive vinbonde, kan man i det mindste give bonden en hånd med. Det er tankegangen i et medavler­koncept, som Glenholm Vingård i Næsby ved Ranum har introduceret.

Glenholm stiller sin vingård og erfaring til rådighed for de, der gerne vil lære at dyrke og fremstille vin - eller blot har lyst til at være med i de mange spændende arbejdsopgaver på en dansk vingård.

Formedelst et beskedent årsgebyr deltager man i 12 måneder af gangen i driften på fastlagte aktivitetsdage. Den første periode som hjælper og “lærling”, og efterhånden som deltagerne har fornøden viden, får de mere fagligt krævende opgaver.

Kurset er tilrettelagt, så det er lysten, der driver værket, og der er derfor ingen mødepligt på aktivitetsdagene.

Man kan tilmelde sig på alle årstider - og uanset hvornår man påbegynder kurset, vil man opleve en fuld cyklus i vinmarken (12 måneder. Der er begrænsning på antallet af medavlere, og Glenholm kan ikke garantere plads på forhånd.

- Vi vil gerne, at man som medavler bliver motiveret og kvalificeret til at starte sin egen vinavl - måske som hobbyvinbonde hjemme i haven. Vindyrkning er for hele familien, og det er en hobby, man kan få glæde af i årevis, siger vinbonde Hans Jørgen Madsen, Glenholm.

 

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88