PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Farsø-regionen => Grønnerup => Meldgaard Heste   Login
Meldgaard Heste PDFnet
Sjørupvej 13, Grønnerup, DK-9640 Farsø
Tel: (+45) 96 49 59 00, fax: (+45) 96 49 59 09


mail@meldinfo.dk
www.meldinfo.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 16-03-2006
Antal besøgende: 3562
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Meldgaard Heste med Limfjorden i baggrunden
Dato: 22-04-2006

Meldgaard Heste

Af Tommy Hansen

I det idylliske landskab ved Risgårde Bredning i Vesthimmerland ligger Meldgaard Heste ideelt placeret.
Med ca. 50 islændere, gårdbutik og besøgslandbrug, byder Meldgaard Heste på gode muligheder for både oplevelser og indkøb i relation til heste.

Virksomheden ejes af ægteparret Jeanette og Hans Meldgaard, som gennem en årrække har opdrættet islændere, Meldgaard Heste har for det meste mange heste til salg, hovedsagelig til skovturs og familie brug. Som almen kendetegn for hestene kan siges, at hovedparten er stabile, skovturs heste til hele familien.

Stutteriet er også “storleverandør” af heste til Meldgaard Hestes andre aktiviteter: Grupperidninger, og rideundervisning.

I skoleferierne afholdes mange ridelejre, de fleste med overnatning i sovesal; men også med mulighed for primitiv overnatning, og talrige ungdomsskoler og efterskoler står på den faste gæsteliste hos Meldgaard Heste.

En ridetur i det smukke vesthimmerlandske landskab er også et eftertragtet indslag ved en polterabend, og i løbet af sommersæsonen arrangerer Meldgaard Heste flere andre større rideture, fra dagture i Myrhøj og Uhrehøje til “Limfjorden rundt” på hesteryg.
Flere aktiviteter omfatter også f.eks. kanoture eller “oplevelsesture” som et led i teambuilding­, og også her spiller de vesthimmerlandske skove og strande en afgørende rolle.

I gårdbutikken findes et stort udvalg i udstyr til rytter, stald og hest, med fokus på de særlige behov hos islænderfolket. Desuden er Meldgaard Heste lagerførende med hestefoder fra Dodson & Horrell, St. Hippolyt og andre anerkendte leve­randører af foder og tilskudsfoder.

GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR FARSØ
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

 
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88