PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Horsens Kommune => Horsens => Vain Queur Vin   Login
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Vinmarker i Frankrig
Dato: 17-05-2006

Vain Queur Vin og Knud Ankjær

Af Tommy Hansen

Knud Ankjær er en mand med mange etiketter, bogstaveligt talt. Efter i en årrække at have beklædt ledende stillinger i dansk og international detailhandel - bl.a. som indkøbschef hos det delvist tyskejede Edeka Danmark- startede Knud Ankjær i 1995 sit firma, Vain Queur Vin.

Siden har han markeret sig ved dels at have fået nogle af verdens helt store vinnavne på hylderne, og desuden ved at have været sparringspartner på vinområdet for førende danske detailkæder.

Knud Ankjær har i dag samarbejde med flere kæder, grossister og importører inden for vinområdet. Mange detailbutikker benytter Vain Queur Vin til sortimentsgennemgang og -sanering, og resultatet er gang på gang større omsætning og bedre bruttoavance.

Vain Queur Vin kan spore specialvine fra hele verden efter opgave, og firmaet står for 100% logistik fra idè til varen står på kundens lager

- På grund af tætte kontakter på markedet har vi mulighed for at finde en masse ellers oversete vine, hvor kunderne virkelig får value-for-money, siger Knud Ankjær.

Gennem mange år har han således opbygget tætte og ofte personlige forhold til nogle af Europas bedste producenter af vin, og han er ofte på rejse i lokalområderne - især i Frankrig og Italien, hvor han har særligt gode forbindelser.

Blandt navnene på hans vinliste er da også nogle af verdens førende vinslotte og -kældre, og fagfolk vil nikke anerkendende til adskillige af vinene.

Flere ledende vinproducenter bruger Knud Ankjær og hans firma til markeds­analyser, salg og markedsføring, og Vain Queur Vin har ene­forhandling for Danmark eller Skandinavien af mange eksklusive vine fra vinhuse i hele Europa.

Knud Ankjær arbejder desuden som konsulent i både danske og internationale sammenhænge, hvor nøgleordene er detailhandel, produkt­pleje og salgsoptimering.

 
 

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88