PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Farsø-regionen => Farsø => Inge og Birthe, Farsø   Login
Inge og Birthe, Farsø PDFnet
Farsø Rådhuscenter, 9640 Farsø
Tel: 98 63 23 44, Fax. 98 63 26 22


Info PDFnet
Artikel oprettet: 20-09-2007
Antal besøgende: 6975
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Inge og Birthe, Farsø Rådhuscenter
Dato: 27-09-2007

Velkommen hos Inge & Birthe

Af Tommy Hansen

Inge & Birthe har gennem 25 år forsynet piger og kvinder i alle aldre med tøj til tiden gennem forretningen i Farsø og andre jyske byer

Inge & Birthe er navnet på en velkendt dametøjsforretning i Farsø, som gennem 25 år har udviklet sig til en mindre forretningskæde med afdelinger i andre byer.

Butikkerne i Nibe og Hobro er siden solgt fra, og indehavere Inge Telling og Birthe Nørgaard koncentrerer sig i dag om forretningerne i Farsø og Viborg, hvor de også driver en tøjforretning under navnet Share.

Sortimentet hos Inge & Birthe retter sig mod en bred målgruppe, fra de unge piger til modne damer, og der er fokus på et varieret udvalg i dametøj med særlig fokus på de nyeste trends. I butik­kerne lægges stor vægt på en venlig og hyggelig stemning, så kunderne altid føler sig velkomne.


Inge & Birthe var blandt de første indflyttere i Farsø Rådhuscenter og har siden udvidet butiksarealet til de nuværende ca. 420 kvm. Der beskæftiges cirka 16 medarbejdere i de i alt tre nuværende forretninger i Farsø og Viborg.


GÅ TIL Farsø Rådhuscenters profilside
GÅ TIL BYFORSIDEN FOR Farsø
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR Farsø-regionen
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

 
   
   
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88