PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Aalestrup-regionen => Aalestrup => Treco A/S, Aalestrup   Login
Treco A/S, Aalestrup PDFnet
Elmegårdsvej 3, DK-9620 Aalestrup
Tel: (+45) 98 64 22 44
Fax: (+45) 98 64 15 49


www.treco.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 29-05-2006
Opdateret: 24-08-2010
Antal besøgende: 4377
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Treco A/S

Af Tommy Hansen

Treco A/S i Aalestrup er en produktions- og serviceorienteret virksomhed med speciale i fremstilling af tyndpladeprodukter og rørbearbejdning

Treco A/S er en privatejet virksomhed, grundlagt i 1992 af Preben Pedersen, Per Therkildsen og Allan Prang. Alle tre ejere har en håndværksmæssig baggrund i metalbranchen, kombineret med en videre­gående teknisk/teoretisk uddannelse, og Treco A/S er i dag en af regionens mest betydende inden for jern- og metalindustrien.

Virksomheden bygger på tre forretningsområder, alle forbundet med metalforarbejd­ning: Produktudvikling, underleve­rancer og egenproduktion.

Treco A/S har siden starten haft fokus på projektering, produktion og installation af arbejdsstationer og møbler til postvirksomheder. Reoler og sorteringssystemer manuel sortering er gennem årene leveret til såvel Post Danmark som talrige postkunder i Europa.

- Vi har den fornødne kompetence og risikovillighed til at kunne deltage i og løfte selv meget store opgaver, der er i EU-udbud eller WTO-udbud. Desuden har vi en struktur, så vi samtidigt kan betjene helt andre kundetyper med andre grundprodukter, siger salgs- og marketingchef Tine Arensbach, Treco A/S.

Virksomheden har et alsidigt og højteknologisk CNC-styret produktionsapparat, som er grundstammen i såvel egenproduktion som produktion af postsystemer.

Treco A/S har desuden specialiseret sig i levering af tyndpladedele ved brug af bl.a. laserskæring, stansning, pladestrækning og svejsning.

Firmaet fokuserer primært på færdigproduktion og montage af møbelstel, emhætter og hæve/sænkeborde, kabinetter samt touch-screen produkter. En anden fast produktion er brevåbnere, hvor Treco A/S er leverandør til Postmark, en af verdens førende inden for elektroniske brevåbnere.

Gennem de senere år har firmaet haft en betydelig stig­ning i de internationale projekter, og i 2006 etablerede Treco A/S sammen med en asiatisk partner joint venture virksomheden Treco Steel Asia Ltd i Bangladesh.

Treco A/S beskæftiger i dag ca. 55 medarbejdere og har i forbindelse med outsourcingen til Bangladesh øget bemandingen i Danmark med foreløbig 3 nye medarbejdere.

 
   
   
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88