PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Farsø-regionen => Farsø => Farsø Selskabslokaler   Login
Farsø Selskabslokaler PDFnet
Søndergade 58, 9640 Farsø
Tel: 98 63 23 55, fax: 98 63 26 55


Info PDFnet
Artikel oprettet: 09-08-2006
Antal besøgende: 3813
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Farsø Selskabslokaler

Af Tommy Hansen

Efter en længere pause er der nu igen liv i Farsø Selskabs­lokaler i Søndergade 58. Den tidligere restaurant “Hos Fru Jensen” er overtaget af en lokal virksomhed, som fortsætter med udlejning af lokaler og tilfører nye serviceydelser.

Bag Farsø Selskabslokaler står nu N.M. Bolig, som ejes af tømrermester Niels Møller og sønnen Kenneth.

- Vi lægger stor vægt på, at folk har frihed til at vælge, om de vil klare hele festen selv, eller vi skal ordne alt det praktiske, siger Kenneth Møller.

Farsø Selskaber råder således over et fuldt udstyret køkken med kølerum, så kunderne selv kan tilberede og anrette maden. Alternativt kan man få maden leveret fra Hotel Farsø, som har fast samarbejde med Farsø Selskabs­lokaler.

Lokalerne har plads til op til 120 personer, og der er flere muligheder med hensyn til opstilling af borde og stole.

Til børnene er der indrettet et særligt legerum med tv og video, og der er et hyggeligt udenomsareal omkring hovedindgangen.

- Hidtil har selskabslokalerne mest været anvendt til fester og familiesammenkomster i weekenderne. Dette vil naturligvis fortsætte, men vi henvender og lige så meget til kommunens foreninger og virksomheder, der med fordel kan henlægge både generalforsamlinger og seminarer til Farsø Selskabs­lokaler, siger Kenneth Møller.

GÅ TIL BYFORSIDEN FOR Farsø
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR Farsø-regionen
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

 
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88