PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Farsø-regionen => Farsø => Autogården Farsø Mekonomen Autoteknik   Login
Autogården Farsø Mekonomen Autoteknik PDFnet
Nørregade 32, 9640 Farsø
Tel: 96 49 00 05, fax: 96 49 00 06


www.autogaardenfarsoe.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 30-08-2006
Antal besøgende: 3345
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Mekonomen Autoteknik Autogården i Farsø

Af

Autogården i Farsø er et af de større autoværksteder i Vesthimmerland og firmaet er i rivende udvikling - i 2006 overtog indehaver Peter Lindgaard Nielsen tillige Farsø Bilværksted

Autogården i Farsø er et meget moderne og rummeligt autoværksted, som ligger centralt placeret i Farsø by. Siden den nuværende indehaver, mekaniker Peter Lindgaard Nielsen i januar 2004 købte en halvpart - og et halvt år senere overtog hele firmaet - er det gået stærkt fremad.Den 8/12-08 er Torvet 4 blevet lukket ned og flyttet op på Nørregade, så Autogården bliver samlet et sted.

Siden 2005 har Auto­gården været hjemsted for syn af biler, og fra august 2007 er denne opgave overtaget af Himmerlands Bilsyn.

Autogården klarer alt det praktiske med bestil­ling af tider til syn, hvad enten synsklargøring skal foregå her eller ej. Der kan også bestilles tider direkte på Himmerlands Bilsyns hjemmeside

Auto­gården i Farsø har traditionelt stor ekspertise i VW og Audi, men som Mekonomen Autoteknik værksted er både mandskab og udstyr gearet til at servicere og reparere alle biler og motortyper, såvel de helt nye som de ældre udgaver.

I det store værksteds­lokale er der pladser til både pladearbej­de og mindre slibe- og maleopgaver, samt et godt udvalg i dæk og andre gængse reservedele.

Autogården udfører takse­ring via autotaks og udbedrer alle former for autoskader. Værkstedet råder over egen auto­transporter og tilbyder derfor autohjælp og bugse­ring i hele regionen.

Autogården er også blevet Falck Bonusværksted i 2009.


GÅ TIL BYFORSIDEN FOR FARSØ
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR FARSØ
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

 
   
   
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88