PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Norddjurs Kommune => Nørre Djurs => Djurs Mobil Savværk   Login
Djurs Mobil Savværk PDFnet
Hemmed Kirkevej 7, Hemmed, 8585 Glesborg
Tel: (+45) 40 15 98 76 - (+45) 21 66 98 76


www.djursmobilsavvaerk.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 19-02-2007
Opdateret: 31-01-2010
Antal besøgende: 6227
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Kenneth Flammild, Djurs Mobilsavværk
Dato: 13-03-2007

Djurs Mobilsavværk

Af Tommy Hansen

Djurs Mobil Savværk I/S ­tilbyder opskæring, løn­savning og anden forarbejd­ning af træ for skovejere og landmænd på hele Djursland

Med udgangspunkt i Hemmed i det skovklædte Norddjursland har Djurs Mobil Savværk siden etableringen i 2001 oparbejdet en solid kundekreds blandt landmænd og andre skovejere på Djursland. Med et mobilt savværk i form af en trailermonteret Wood-Mixer båndsav, trukket af en lille dieselmotor, kan Djurs Mobil Savværk komme rundt næsten overalt, hvor der findes træ til opskæring. Det mobile savværk er udstyret med et elhydraulisk anlæg, som kan håndtere hele processen fra de store stammer rulles op på løftegaflen.

Firmaet er grundlagt af Kenneth Flammild og Kim Aarstrup Rasmussen i 2001. Begge har en bred erfaring indenfor træ og skovbrug, ikke bare med hensyn til mobilsavværk og opskæring af eget træ, men også i valg og anvendelse af diverse færdige produkter. Gennem årene har de således leveret færdige raftehegn, plankeværk, legehuse, shelters, hochsitz, terasser og udehuse.

Hovedparten af firmaets omsætning stammer savværkspladsen i Hemmed, hvor Kim og Kenneth opskærer tømmer og brædder på bestilling i dimensioner efter kundens ønsker. Djurs Mobil Savværk har specialiseret sig i opskæring af lærk og douglas, men leverer også produkter i bl.a. gran, fyr, thuja, elm og eg. Særligt populær er “Kal­mar-brædder”, d.v.s. brædder der ikke er kantskårne, oplagte til f.eks. beklædning.

I 2007 har Djurs Mobil Savværk indgået et samarbejde med Skovby Gulvfabrik i Bording, og tilbyder nu et helt særligt produkt: færdige, rustikke gulvplanker af Douglas-gran fra Djursland, leveret i faldende længder på omkring 5 meter.

- Egenskaberne hos Douglas­graner fra Djursland er helt i top som gulvmateriale. Det er retvoksende, hårdt og uden knaster, og for mange er det en ekstra kvalitet at gulvet i deres hus kommer fra lokalområdet, måske endda fra egen skov, siger Kim Aarstrup Rasmussen og Kenneth Flammild.

Djurs Mobil Savværk tilbyder yderligere udførelse af stort set alle arbejdsopgaver indenfor skovbrug, herunder skov- og naturpleje, fældning, rydning af læbælter m.v.

 
   
   
   
 

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88