PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Løgstør-regionen => Overlade => Behandlingscenter Himmerland   Login
Behandlingscenter Himmerland PDFnet
Gattenvej 2, Flejsborg, DK-9460 Farsø
Tel: 70 22 46 45


www.himmer-land.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 19-02-2007
Antal besøgende: 2796
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Behandlingscenter Himmerland

Af Tommy Hansen

Behandlingscenter Himmerland er et tidligere Golf Hotel beliggende tæt ved Himmerland Golf and Country Club i Vesthimmerland

Centret rummer derfor fine faciliteter med Welnesscenter i form af spa-bad, sauna, motionsrum og solarium, og Behandlingscenter Himmerland tilbyder eksklusive eneværelser med eget bad og toilet.

Behandlingscenter Himmerland råder over 1260 m2, og der indskrives kun 10-12 klienter ad gangen, selv om der kunne være mere end dob­belt så mange i det tidligere hotel.

Centret behandler alkoholisme og medicinafhængighed efter Minnesotakuren. Der tilbydes alkoholbehandling som abstinensfri afrusning, godkendt af centrets egen læge, hvor klienten får vitaminkur og sund kost.

Terapien forestås af uddannede terapeuter, som alle selv har været igennem et alkoholmisbrug, og som er kommet igennem det ved hjælp af Minnesotamodellen.

Behandling efter Minnesota metoden foregår flere steder i Jylland og det øvrige Danmark og er traditionelt knyttet til Anonyme Alkoholikere.

Centralt i Minnesotabehandling står fire grundpiller:

• Betragtningen af alkoholisme som en sygdom

• Det tera­peutiske miljø: ædru alkoholikere behandler aktive alkoholikere under åbne og trygge forhold

• Relationen til Anonyme Alkoholikere´s 12 trins-program

• Alkoholisme betragtes som en familiesygdom

Centret ejes af ægteparret Erik og Birthe Zinck, der gennem en årrække har haft succes med alkoholbehandling efter samme koncept på behandlingscentret Møllen i Tørring. Parret driver i dag sideløbende de to behandlings­centre, idet selve driften af Behandlingscenter Himmerland sker sammen med en partner, Allan Christensen.

Erfaringerne fra Tørring viser, at omkring 80 procent af de behandlede alkoholikere får et ædru liv.

 
   
   
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88