PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Farsø-regionen => Farsø => Sportigan Farsø ApS   Login
Sportigan Farsø ApS PDFnet
Rådhuscentret, Th. Eriksensvej, 9640 Farsø
Tel: 98 63 39 63


Info PDFnet
Artikel oprettet: 20-09-2007
Antal besøgende: 4865
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Sportigan, Farsø
Dato: 27-09-2007

Specialist i sportsudstyr

Af Tommy Hansen

Sportigan ApS i Farsø Rådhuscenter er en selvstændig og meget velassorteret sportsforretning i en landsdækkende kæde på mere end 100 butikker

Sportigan ApS i Farsø er en veldrevet sportsforretning med fokus på bredde i sortimentet. Her er udstyr og tøj til alle former for sport og fritidsudfoldelser, ligesom Sportigan har et godt udvalg i professionelt sportsudstyr i den højere prisklasse.

Kundekredsen spænder fra kondiløbere og motionister til idrætsklubber og sportsklubber i hele Vesthimmerland. De to indehavere er begge selv aktive sportsudøvere og derfor velkendte med det lokale idræts- og foreningsliv.

Forretningen i Farsø Rådhuscenter ejes og drives af Thomas Thelin og Klaus Hansen, som beskæfter yderligere to ansatte, begge udlært i forretningen i Farsø.

Sportigan i Farsø lægger stor vægt på en god service, så kunden føler sig godt behandlet og velinformeret om produkterne og deres egenskaber. En væsentlig del af sortimentet består af gængse forbrugsartikler og sportsudstyr i den brede klasse, men Sportigan fører en række topmærker inden for både sko og sportstøj, hvor kvaliteten ubetinget kommer i første række.

Sportigan er på landsplan en indkøbs- og markedsførings­kæde for ca. 75 selvstændige sportsforretninger, som alle er i direkte dialog med de mange leverandører. Hver butik bestemmer derfor selv sortimentet, som så kan tilpasses til lokale forhold og til indehavernes egne ønsker.


GÅ TIL Farsø Rådhuscenters profilside
GÅ TIL BYFORSIDEN FOR Farsø
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR Farsø-regionen
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

 
   
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88