PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Farsø-regionen => Farsø => Sparekassen Farsø   Login
Sparekassen Farsø PDFnet


Info PDFnet
Artikel oprettet: 23-01-2007
Antal besøgende: 2385
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Sparekassen Farsø

Af

Med 90 medarbejdere og omkring 10.000 kunder i lokalområdet spiller Sparekassen Farsø en stor rolle for hele Vesthimmerland

Sparekassen Farsø er et lokalt orienteret pengeinstitut i Vesthimmerlands Kommune. I mere end 100 år har sparekassen haft afgørende betydning for udviklingen i Farsø by og omegn, ikke mindst erhvervsmæssigt og inden for kultur og fritid.

Gennem alle årene har sparekassen været primus motor i etableringen af netværk og nye samarbejder - en strategi, der også i dag er bærende i sparekassens udvikling.

Sparekassen Farsø er repræsenteret i lokalområderne med afdelinger i Hornum, Hvalpsund, Strandby, Ullits og Vester Hornum, og desuden har sparekassen afdelinger i Aalborg, Viborg og Århus. Hovedafdelingen i Farsø er hjemsted for såvel almindelig kundebetje­ning som for administration og IT-afdeling. Endvidere findes her erhvervs- og investerings­rådgivere, pensions­rådgivere og medarbejdere med specialer på flere andre felter inden for alt fra privatlån til erhvervsmæssig leasing og anden finansiering.

Den gamle sparekassebygning i centrum af Farsø er blevet udvidet flere gange, senest i 1987 og i 2002, og igen i 2007 har Sparekassen Farsø igangsat en større udvidelse, som forventes klar i sommeren 2008.

Sparekassen Farsø har gennem de senere år udviklet en godt besøgt hjemmeside, og mange af de faste kunder benytter i dag homebank som supplement til den alminde­lige kontakt til banken.

Fordelt i hele Danmark har Sparekassen Farsø i alt cirka 14.000 privat- og erhvervs­kunder.

---


Sparekassen Farsø har i 2006/2007 sponsoreret en serie artikler af Helge V. Qvistorff om Vesthimmerlands slotte og herregårde

GÅ TIL BYFORSIDEN FOR Farsø
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR Farsø-regionen
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

 

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88