PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Struer Kommune => Struer Kommune   Login
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Lystfiskeri i Struer og Thyholm

Af Tommy Hansen

Lystfiskeri i Struer Kommune er i vid udstrækning lig med kystfiskeri - og her er et eldorado for lystfiskerfolket

I Struer Kommune findes der kun få og små vandløb, og lystfiskeriet koncentreres derfor primært omkring de formidable forhold langs kystlinien. Her er lange stræk med tilstrækkelig vanddybde til storfisk, og langs kysten findes adskillige gode havørredpladser.

I Marslund Mose/Engbo Mose 6 km nord for Struer kan der fiskes med fiskekort efter bl.a. bækørred, regnbueørred, suder og ål. Fiskekort til dette vand sælges hos Sportmaster i Struer, Østergade 10, 7600 Struer, tlf. 97852013.

Oddesundbroen er samlingspunkt for lystfiskere, og her er lagt op til oplevelser for hele familien, når hornfisk eller sild står ind i stimevis. Her er desuden et meget fint fiskeri af havørred, ål, fladfisk og åle­kvabber.

Der kan parkeres på begge sider af broen, men af hensyn til trafiksikkerheden er det uhensigtsmæssigt at fiske direkte fra broen. Kortsalg hos Struer Turist­bureau, Rådhuspladsen, 7600 Struer, tlf. 97850795.

En af de meget attraktive havørredpladser findes nedenfor Toftum Bjerge, hvor især sommer og efterår byder på gode fangster. Specielt god efterårsplads for havørred i oktober, november og december - og sommeren igennem kan man lande adskillige fladfisk. Parkering sker ved Toftum Bjerge Camping og ved Toftum Bjerge. Endvidere tilbyder Humlum Fiskeleje & Camping såvel kyst- og fjordfiskeri som Put&Take; Fiskesø.

For lystfiskeren er de thyholm­ske kyster blandt Limfjordens bedste bud, når det gælder havørred, og steder som Kallerup Kær, Søndbjerg Strand og Jegindø Tap er særligt berømte for fine fladfisk.

 

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88