PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Farsø-regionen => Farsø => Cimbersign, Farsø   Login
Cimbersign, Farsø PDFnet
Industrivej 2A, DK-9640 Farsø
Tel: 96 49 80 88, fax 96 49 80 89


Info PDFnet
Artikel oprettet: 11-02-2007
Antal besøgende: 2180
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Cimber Sign

Af Tommy Hansen

CIMBER SIGN i Farsø er en reklame- og skiltevirksomhed, der fremstiller alle former for skilte, lysskilte, bilreklamer, bannere, gravørskilte og storformat print på vejrbestandige materialer

CIMBER SIGN i Farsø er totalleverandør af kundetilpassede skilteløsninger til en række kendte virksomheder, herunder flere kædebutikker og filialbaserede virksom­heder. Langt hovedparten af produktionen sker i firmaets egne produktionsfaciliteter på Industrivej i Farsø, mens slutmontage sker hos kunden eller i montagehallen hos CIMBER SIGN. Firmaet står for hele forløbet, ofte fra idé til færdig produkt.

Behovet for skilte og displaymateriale er stigende, og CIMBER SIGN har gennem en årrække opbygget en bred kundekreds inden for mange brancher. Firmaet står bag skilte og reklamemateriale for flere attraktioner i Vesthimmerland, såvel som snesevis af landsdelens firmaer og industrivirksomheder.

Fremstilling af facadeskilte, pyloner og udhængsskilte kræver stor ekspertise og omhu i konstruktionen. CIMBER SIGN er endvidere specialiseret i neonlysskilte, diodelysskilte og gravering, ligesom firmaet er førende inden for alle former for bildekoration.

Gennem de senere år har indehaver Michael K. Sørensen kunnet konstatere tilgang af kunder i et større geografisk område, og han har i 2006 derfor udvidet virksomheden og ansat en fuldtids medarbejder.

- Samtidig har vi netop investeret i en professionel storformatprinter til papir, folie og alle slags bannerstof, så vi nu selv kan fremstille de helt store reklamer, f.eks. til ophængning over kørebaner ved byfester og lignende, siger Michael K. Sørensen.

Den nye printer arbejder med semi-serigrafisk blæk i 6 farver samt laminerer og skærer i samme arbejdsgang. Den muliggør print i en bredde på 1,37 meter og valgfri længde.
GÅ TIL BYFORSIDEN FOR Farsø
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR Farsø-regionen
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

 
   
   
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88