PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Vesthimmerlands Kommune   Login
Vesthimmerlands Kommune PDFnet
Himmerlandsgade 27, 9600 Aars
Tel: 99 66 70 00


post@vesthimmerland.dk
www.vesthimmerland.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 02-07-2007
Antal besøgende: 3651
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Om kommunen

Af Tommy Hansen

Vesthimmerlands Kommune er en landkommune i Nordjylland, smukt beliggende ved den centrale Limfjord.Kommunen ligger i centrum af den sydlige del af af Region Nordjylland og er dannet 1. januar 2007. Kommunen er særdeles naturskønt beliggende og har en lang og varieret kystlinie i den centrale Limfjord.

I Vesthimmerlands Kommune er naturen en dominerende faktor, næsten uanset hvor man bevæger sig. Her indbydes til lange vandre- og cykelture, og Vesthimmerlands Kommune ejer flere skov- og hedearealer, som frit kan benyttes af offentligheden.

Landsdelens erhvervsliv er kendetegnende for en velfungerende yderkommune: Et sandt væld af mindre selvstændige inden for alle brancher, flankeret af nogle af Danmarks større og oftest eksportorienterede industrivirksomheder.

Vesthimmerlands Kommune opstod som en sammenlæg­ning af Aalestrup Kommune (und­tagen Hvilsom og Hvam Skoledistrikter), Farsø Kommune, Løgstør Kommune og Aars Kommune

Indbyggertallet i Vest­himmerlands Kommune er ca. 37.500, hvilket giver kommunen et befolkningsgrund­lag stort nok til både fagligt og økonomisk at kunne bære sine specialiserede opgaver.


NB! Dobbeltklik eller klik på + på kortet for at zoome ind.
Klik på - for at zoome ud.


Vis stort kort
SeKommunens seværdigheder

 
 

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88