PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Vesthimmerlands Kommune   Login
Vesthimmerlands Kommune PDFnet
Himmerlandsgade 27, 9600 Aars
Tel: 99 66 70 00


post@vesthimmerland.dk
www.vesthimmerland.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 24-07-2007
Antal besøgende: 1371
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Erhvervslivet i Vesthimmerlands Kommune

Af

Vesthimmerlands erhvervsliv spænder fra de helt små enmandsfirmaer over større arbejdspladser til nogle af Danmarks store industrivirksomheder. Samspillet mellem lille og stor giver synergi og gode udsigter for fortsat fremgang

Der er en meget stor bredde i erhvervssammensætningen i Vesthimmerlands Kommune. Vesthimmerland er hjemsted for mange landbrug og dertil relaterede virksomheder, og en stor del af kommunens mindre virksomheder er inden for service- og håndværksfag med tilknytning til landbrug og landbrugssektoren.

I den anden ende af skalaen finder man store industrivirksomheder, heriblandt nogle af Danmarks store og internationalt orienterede produktionsvirksomheder. Også omkring disse store firmaer findes en sand skov af underleverandører og samarbejdspartnere, som i vid udstrækning er firmaer fra lokalområdet.

I kommunens industriområder foregår en meget varieret produktion, såvel i etablerede virksomheder som i de mange iværksættervirksomheder, der de senere år er skudt op.

Såvel iværksættere som etablerede virksomheder kan i øvrigt hente råd og vejledning hos Himmerlands Udviklings­råd, www.himur.dk.

Især i de fire gamle kommunecentre Aalestrup, Aars, Løgstør og Farsø, findes ledige erhvervs­områder til forskellige former for produktion, og Vest­himmerlands Kommune arbej­der på mange fronter for fortsat at tiltrække nye virksomheder til kommunen.

 

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88