PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Farsø-regionen => Farsø => Vesthimmerlands Cykelcenter   Login
Vesthimmerlands Cykelcenter PDFnet
Nørregade 73, 9640 Farsø
Tel: 98 63 33 98


www.vesthimmerlandscykelcenter.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 03-10-2007
Antal besøgende: 2168
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Vesthimmerlands Cykelcenter

Af Tommy Hansen

Vesthimmerlands Cykelcenter har afdelinger i Farsø og Aars og er kommunens største og mest moderne cykelcenter

Vesthimmerlands Cykelcenter blev etableret i 1996 i Farsø af Thomas Just, som selv er aktiv cykelrytter og i også er en af hovedpersonerne i cykelklubben Farsø Elite CK. Forretningen har fra starten lagt vægt på at fungere som cykelcenter for både “almindelige” kunder og halv- og helprofessionelle cykelryttere, og i 2002 flyttede Vesthimmerlands Cykelcenter ind i de nuværende lokaler ved rundkørslen i Farsø.

Her råder forretningen over 400 kvadratmeter udstillingslokale og åbent værksted med to servicestande, og her er et stort udvalg i kvalitetscykler i alle kategorier.

Thomas Just ejer også forretning i Aars under samme navn, og også her er der åbent værksted med dag-til-dag reparationer og serviceeftersyn af alle slags cykler.

Vesthimmerlands Cykelcenter har et stabilt salg af almindelige herre-, dame- og børnecykler. Hertil kommer en stor aktivitet med import af egne rammer og skræddersyede cykler til den kræsne cykelrytter.

Vesthimmerlands Cykelcenter er Certificeret Cykelhandler hos DIN CYKELFAG­MAND. Det betyder, at forretningens viden om cykeltyper, udstyr og gearsystemer hele tiden er opdateret. Værkstedet lever op til præcise krav, både hvad angår værktøj, udstyr og arbejde, ligesom butikken har styr på rutinerne i dagligdagen.

Sammen med en lille kreds af elitecyklister stiftede Thomas Just i 2004 Farsø Elite CK, som siden har markeret sig med fine placeringer i flere internationale cykelløb. Klubben står sammen med Farsø Handelsstandsforening og Farsø Sparekasse bag det store Farsø Gadeløb for dansk elite, som første gang blev afviklet i 2005.


GÅ TIL BYFORSIDEN FOR Farsø
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR Farsø-regionen
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

 

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88