PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Rebild Kommune => Nørager-regionen => XL Byg Nørager Trælasthandel og Betonvarefabrik   Login
XL Byg Nørager Trælasthandel og Betonvarefabrik PDFnet
Bredgade 10, 9610 Nørager
Tel: 98 55 12 66


www.n-e-j.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 03-10-2007
Antal besøgende: 2429
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

XL Byg i Nørager

Af Tommy Hansen

Nørager Trælasthandel og Betonvarefabrik er storleve­randør af byggematerialer til landbrug, professionelle håndværkere og “gør-det-selv-folket” i det centrale Nordjylland

Nørager Trælasthandel og Betonvarefabrik har en ideel beliggenhed, midt i hoved­gaden i Nørager og tæt ved motorvejen. Det er en af Nøragers ældste virksomheder, som siden 1967 har været i samme families eje.

Byggemarkedet er med i kædesamarbejdet XL Byg, som er en fusion af de to tidligere kæder Råd & Dåd og Byggekram. Sidstnævnte kæde var Nørager Trælasthandel med til at grundlægge i 1974.

Byggemarkedet har et stort udvalg i værktøj, arbejdstøj, fodtøj, maskiner, maling m.v., og den omfattende trælasthandel er et stort aktiv. Her finder man alt inden for trælast og byggematerialer til såvel håndværkere og entreprenører som privatkunder.

Betonstøberiet har siden 1975 haft til huse på Grynderupvejen, hvor produktionsanlægget siden er moderniseret. Her produceres i dag de fleste former for betonprodukter til erhvervs- og landbrugsbyggeri, boligbyggeri samt anlægsarbejde. Produkter som belægningssten, fliser, kantsten til leca- og funda­blokke leveres til både virksomheder og private.

XL Nørager Trælasthandel & Betonvarefabrik har igennem de seneste mange år specialiseret sig indenfor landbrugsbyggeri og tilbyder direkte fabriksleverance af alt til tagbeklædning, murværk og fundament. Firmaets medarbejdere hjælper også gerne med udarbejdelse af skitsetegninger og anden rådgivning omkring byggeprojekterne.

Virksomheden blev grundlagt for mere end 100 år siden. Den ejes i dag af Niels Jensen, hvis far Niels Ejner Jensen overtog virksomheden i 1967 og skabte fundamentet for den nuværende solide position.

 

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88