PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Farsø-regionen => Grønnerup => Stald Grønnerup   Login
Stald Grønnerup PDFnet
v/ Tonny van Lankveld
Havhøjvej 27. Grønnerup, 9640 Farsø
Tel: 98636949 - 23301749


www.stald-gronnerup.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 01-08-2008
Opdateret: 12-11-2009
Antal besøgende: 1648
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Stald Grønnerup
Dato: 01-08-2008

Stald Grønnerup

Af Tommy Hansen

Opdræt og træning af frieserheste er blevet en levevej for ægteparret Ellen og Tonny van Lankveld, som i 2008 har indrettet moderne stutteri i Grønnerup ved Farsø i Vesthimmerlands Kommune

Stald Grønnerup ligger i naturskønne omgivelser i Vesthimmerland og har ud over hestepension og opstaldning specialiseret sig i træning og mønstring af især frieserheste til kåringer og dyrskuer. Sideløbede har stalden et betydeligt salg af træpiller og træbriketter til såvel private som til forhandlere.

Tonny van Lankveld er vokset op med heste af næsten alle racer, og han har en stor forkærlighed for arabofriesere og frieserheste. Hans træning er intens og ukonventionel, og han har et meget tæt og effektivt samspil med de store dyr. Træningen omfatter bl.a. taktløb og cykling, Tonny van Lankveld optræder også ofte med sine friesere ved kåringer og dyrskuer med disse specialiteter.

I Grønnerup er der indrettet en udendørs 20x60 meters bane, ligesom der er plads til træning fra jorden en nyopført staldbygning.

Stald Grønnerup tilbyder i dag opstaldning og hestepension for alle typer heste. Den nye stald har rummelige båse med brosten imellem, og der er lagt stor vægt på dyrevelfærd. Til rytterne er her opvarmet sadelrum m.v., og uden døre bydes på næsten 10 hektar ride- og græsningsarealer.

Siden 2007 har Tonny van Lankveld solgt træpiller fra RW Energy, som er et danskejet firma med fast produktion af træpiller på egen lithauisk fabrik. Kvaliten er meget høj, fordi råvaren udelukkende er frasorteret savsmuld fra den lithauiske møbelindustri. Tilsvarende sælger Tonny van Lankveld højkvalitets træbriketter af lithauisk oprindelse.

 
   
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88