PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Aars-regionen => Vesthimmerlands Trailer Transport, Østrup   Login
Vesthimmerlands Trailer Transport, Østrup PDFnet
Nygade 24, Østrup, DK-9600 Aars
Tel: 40 73 66 56, fax 98 65 84 93


Info PDFnet
Artikel oprettet: 15-01-2008
Antal besøgende: 3878
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Vesthimmerlands Trailer Transport A/S i Østrup ved Aars er et alsidigt vognmandsfirma med stor erfaring i stykgods og specialtransporter samt maskintransporter af enhver art
Dato: 30-01-2008

Vesthimmerlands Trailer Transport

Af Tommy Hansen


Vesthimmerlands Trailer Transport A/S i Østrup ved Aars er et alsidigt vognmandsfirma med stor erfaring i stykgods og specialtransporter samt maskintransporter af enhver art

Vesthimmerlands Trailer Transport A/S er et vognmandsfirma i vækst. Gennem en årrække har virksomheden udvidet sin vognpark og omsætning betydeligt, og firmaet er med sine otte biler i dag en af de større vognmandsforretninger i Himmerland.

Firmaet ejes og ledes af Torben Jacobsen og opererer i hele Danmark. Det har hovedsagelig transportopgaver i Nordjylland og det sydlige Jylland, herunder især Trekantområdet ved Vejle-Kolding-Fredericia.

VTT benytter ofte faste samarbejds­partnere til transport- og distributions­opgaver til og fra Fyn og Sjælland, ligesom firmaets egne vogne efter behov kører landsdækkende transport.

Arbejdsopga­verne spænder fra traditionel kørsel med stykgods og kurerkørsel til flytninger, transport af landbrugsma­skiner og byggemateriel.

På kunde­listen står flere af Danmarks større firmaer, hvilket i nogle tilfælde fremgår af reklamer - i andre tilfælde kører VTT under “eget flag”.

I 2007 indrettede VTT et lagerhotel i Østrup, som opbevarer og videredistribuerer alle slags normalt stykgods.

På grund af virksomhedens positive udvikling er VTT to gange blevet udnævnt som Gazelle-virksomhed i Børsens landsdækkende opgørelse.

 
   
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88