PDF net
Forsiden => Danmark => Syddanmark (under udarbejdelse) => Odense Kommune => Ullerslev Budcentral, Fyn   Login
Ullerslev Budcentral, Fyn PDFnet
Kertemindevej 59, 5540 Ullerslev
Tel: (+45) 65 35 38 35, fax 65 35 38 34
mobil 20 73 09 97


www.ubud.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 29-01-2008
Opdateret: 31-01-2010
Antal besøgende: 1387
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Ullerslev Budcentral
Dato: 16-04-2008

Ullerslev Budcentral

Af Tommy Hansen

Ullerslev Budcentral opererer i hele Danmark med varedistribution og stykgodstransport med en velkørende flåde af forvogne, trækkere, trailere og varebiler. Firmaet har endvidere et centralt beliggende lagerhotel ved Odense

Ullerslev Budcentral blev etableret i 1996 og har gennem årene udviklet sig til en af landsdelens markante transportører med 12 kørende enheder samt 23 trailere.

Bilerne fra Ullerslev Budcentral kører i hele landet, mest markant på Fyn samt Sjælland og Sønderjylland, men via faste og effektive samarbejdspartnere har Ullerslev Budcentral levering i hele Danmark, såvel som til f.eks. Norge, Sverige og Tyskland.

Firmaet har fælles trailerparkering i Randers med en af de faste partnere, Vesthimmerlands Trailer Transport, og ved Ullerslev Budcentrals egen holdeplads ved Odense råder firmaet over et rummeligt lagerhotel til både pallegods og stykgods, og pladsen her er bemandet stort set døgnet rundt.

Indehaver René Heimsohn har en årelang baggrund som chauffør og kører fortsat i det daglige på lige fod med de øvrige chauffører i Ullerslev Budcentral.

Chauf­førerne er en lige så væsentlig del af firmaets succes som den toptrimmede vognpark - og evnen til at tilrettelægge transporterne optimalt. Den faste stab af chauffører spiller en afgørende rolle for firmaets omdømme som hurtigt, effektivt og meget serviceminded.

- Vi lover ikke mere end vi kan holde. Til gengæld står vi ved alt, hvad vi lover, og langt de fleste nye kunder får vi heldigvis også på anbefalinger fra andre, siger Rene Heimsohn.

Ud over stykgodstransport og varedistribution tilbyder Ullerslev Budcentral også kørsel med kranvogn fra 8-26 TM samt maskintransporter med blokvogn.

 
   
   
   

PDFnet, Gunderupvej 151, 9640 Farsø - Tlf. 21 74 19 11