PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Viborg Kommune => Prestige Interiør, Foulum   Login
Prestige Interiør, Foulum PDFnet
Nedergaardsvej 8, Foulum,
DK-8830 Tjele
Tel: 86 69 99 19


www.prestige-interioer.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 05-02-2008
Opdateret: 25-07-2010
Antal besøgende: 8925
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Firmaet Prestige Interiør består af ægteparret Anne Lis Gårdsvig og Leif Pallisgård, som på deres landejendom ved gadekæret i Foulum har indrettet en stor butik med nye, men også gamle restaurerede møbler
Dato: 25-03-2008

Prestige Interiør, Foulum

Af

Besøg venligst vor hjemmeside og internetbutik på:
http://www.prestige-interioer.dk

Prestige Interiør ved Foulum har specialiseret sig i at genbruge med stil inden for indretning, brugskunst og restaurering af gamle møbler


Firmaet Prestige Interiør består af ægteparret Anne Lis Gårdsvig og Leif Pallisgård, som på deres landejendom ved gadekæret i Foulum har indrettet en stor butik med nye, men også gamle restaurerede møbler, specielt brugskunst, møbelstof, tapet samt forskellige beslag og porcelænsknopper, så kunderne selv kan forny deres egne møbler.
Møbelpolstring.
Vi tilbyder møbelpolstring og ombetrækning af alle typer polstermøbler.
Vi har nu meget erfaring med at polstere gamle møbler, men også nyere som eks. Stokke stole.
vi har et stort udvalg i møbelstoffer (ca. 2500 forskellige).
Vi har alt tilbehør til gør-det-selv folket indenfor møbelpolstring.

Butikken er indrettet sammen med et åbent værksted, hvor Anne Lis og Leif arbejder med hver deres håndværksmæssige specialer. Anne Lis har stor erfaring indenfor dekoration og malerarbejde, ikke mindst den mere “gammeldags” slags med almuemaling, marmorering og specielle effekter. Desuden arbejder hun med polstring og syning, mens Leif typisk står for den ”grovere” del af restaurerings- og designeropgaverne.

I butikken findes et bredt udvalg af eksklusive skønne ting til boligen. Udover gamle møbler i både retro- og vintagestilen, findes også nye møbler, lamper, vaser, lysestager, store flotte spejle, kæmpeure, flotte specielle stearinlys og ikke mindst en del boligtekstil i eget design.

Eksempelvis sengetæpper, puder, servietter, ”Tea for two”- dækkeservietter, duge og meget mere, og alt kan laves efter mål og ønske.

I forret­ningen findes mange flotte boligtekstiler og bånd, og har man lyst til selv at forsøge sig som møbelpolstrer, kan man købe alt hvad der skal bruges: værktøj, fyld, skum, møbelstof, pyntesøm og snor.

Ud over arbejdet med møbelrestaurering har Leif en specialproduktion af salgsborde i både lærketræ og trykimprægneret træ til planteskoler og blomsterbutikker.

 
   
   
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88