PDF net
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Rebild Kommune => Nørager => JBN ApS Nørager   Login
JBN ApS Nørager PDFnet
Holmsvej 4, DK-9610 Nørager
Tel: 40 79 47 47, fax 98 55 14 40


Info PDFnet
Artikel oprettet: 10-02-2008
Antal besøgende: 1155
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

JBN Jord og Beton

Af Tommy HansenJBN i Nørager har spe­cialiseret sig i jord- og betonarbejde og har en bred kundekreds blandt håndværkere, entreprenører og private bygherrer i hele Nordjylland

Firmaet JBN Aps i Nørager har udfører alle former for jordudgravning og planering samt støbning af fundamenter. Med 11 specialiserede medarbejdere fordelt på tre mobile arbejdshold er JBN i dag en af regionens største inden for sit felt.

- Vi koncentrerer os om den del af byggeprocessen, som foregår frem til og med soklen, og mange entreprenører og bygherrer vælger derfor at overlade denne opgave til os, siger indehaver Niels Jørgen Pedersen, som selv var med til at starte firmaet i 1998.

Firmaets væsentligste aktivitet er derfor støbning af sokler til industri, landbrug og parcelhuse. Desuden udfører JBN en række opgaver for både Vesthimmerlands Kommune og Rebild Kommune, og placeringen i Nørager er perfekt til at operere i både Østhimmer­land og Vesthimmer­land. JBN har desuden faste kunder i både Randers, Viborg og Aalborg.

Hoved­parten af medarbejderne har været i firmaet i flere år, og der hersker et godt sammenhold, både fagligt og socialt.

JBN efterlader alle byggeprojekter, så øvrige entreprenører umiddelbart kan gå videre, med fornøden rørføring og klargøring til diverse installationer.

JBN tilbyder endvidere udlægning af belægningssten m.v. for både private og erhvervskunder.
 
   
 

PDFnet, Gunderupvej 151, 9640 Farsø - Tlf. 21 74 19 11