PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Farsø-regionen => Farsø => Cinall A/S, Farsø   Login
Cinall A/S, Farsø PDFnet
Industrivej 5, DK-9640 Farsø
Tlf. (+45) 96 49 09 00
Fax (+45) 96 49 06 00


info@cinall.com
www.cinall.com
Info PDFnet
Artikel oprettet: 29-04-2008
Opdateret: 18-12-2009
Antal besøgende: 3503
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Cinall A/S, Farsø
Dato: 28-05-2008

Cinall A/S, Farsø

Af Tommy Hansen

Cinall A/S er en dansk møbelproducent, der har succes med specialsorteret malaysisk gummitræ (Hevea) som råvare til unikke møbelserier i massivt, lyst hårdttræ


En særlig udnyttelse af Hevea er grundlaget for en markant fremgang for en mindre dansk møbelproducent, som har bygget hele sit koncept op omkring lyse sorteringer af Hevea. Træet har et højt indhold af latex og er derfor ekstremt fedt- og smudsafvisende , og det har som andre eksotiske træsorter en maksimal hårdhed.

Cinall A/S fremstiller en række produkter til møbelhuse og store postordrefirmaer i Tyskland og Danmark, ligesom der er et stigende salg til andre nære markeder som Schweiz, Østrig og Norge.

Det lyse træ har bred accept hos europæiske forbrugere, som også har stigende efterspørgsel af hårdttræ.

Hevea er i sin natur både mørkt og lyst, og fremstår ved blanding som en uensartet trætype. Der foretages derfor en omhyggelig udvælgelse i Malaysia, før træet forarbejdes efter Cinall’s standarder.

Dermed muliggøres de lyse produkter i hårdttræ, som er meget modstandsdygtigt og formstabilt, også efter mange års anvendelse.

Cinall A/S har stor erfaring i produktion, design og salg af møbler. Det skandinavisk prægede design er i forvejen eftertragtet, og de færdige møbelserier fra Cinall A/S bærer præg af dansk kvalitet med en høj håndværks­mæssig finish.

Hevea er ikke en truet råvare, tvært imod - det er en bæredygtig og fornyelig ressource. Træsorten udgør i forvejen en af Malaysias store indtægtskilder og er næsten lige så udbredt på den sydlige halvkugle som løvtræ i Nordeuropa.

Træet ankommer til Cinall A/S som laminerede plader og forlader efter få dage virksomheden i form af færdige møbelserier, typisk pakket som “knock down”.

GÅ TIL BYFORSIDEN FOR Farsø
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR Farsø-regionen
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

 
 
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88