PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Brønderslev Kommune => Dronninglund => Hjallerup => Nordform, Hjallerup   Login
Nordform, Hjallerup PDFnet
Østergade 18, 9320 Hjallerup
Tel: (+45) 98 28 28 00,
fax (+45) 98 28 28 35


www.nordform.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 26-10-2009
Opdateret: 10-02-2011
Antal besøgende: 4937
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

De nuværende indehavere, Gitte og Frank Pedersen, overtog Nordform i Hjallerup i sommeren 2006, og både hjemmeside og detailbutik er i dag platform for et betydeligt salg til især private kunder
Dato: 23-11-2009

Nordform, Hjallerup

Af Tommy Hansen

Nordform og Aalborg Ler er tilsammen landsdelens største inden for kunstnerartikler og forbrugsvarer til skoler, og der er et betydeligt salg til private kunder fra hele Nordjylland

Midt i Hjallerup ligger en forretning, som i snart 20 år har opbygget en bred kundekreds blandt skoler og institutioner såvel som kunstnere fra hele Nordjylland.

Nordform er navnet på forretningen, som findes i både fysisk form og på internettet, og især gennem de seneste år er antallet af kunder og varer vokset betydeligt.

De nuværende indehavere, Gitte og Frank Pedersen, overtog Nordform i sommeren 2006 og startede med at indføre nyt økonomisystem med mulighed for lagerstyring og internetsalg. Hjemmesiden www.nordform.dk er i dag platform for et betydeligt salg til især private kunder, som dog også er velkomne i butikken i Hjallerup.

- Vi har åbent alle hverdage og fungerer både som detailbutik og engroslager, og man finder ikke et lignende udvalg i hele Jylland, siger Gitte og Frank Pedersen.

Sortimentet rummer over 10.000 varenumre, fordelt på farver, malinger og hobbyartikler, papir og pap i alle afskygninger, håndarbejdsartikler og masser af kontor- og skolevarer.

Nordform er desuden autoriseret Cerama-forhandler og er derfor fast leverandør af glas, farver og værktøjer til kunstnere og kunsthåndværkere, ligesom tilkøbet af virksomheden Aalborg Ler for nogle år siden har givet Nordform Jyllands bredeste sortiment i ler til både privat og professionelt brug.

Forretningen i Hjallerup byder på godt 500 kvadratmeter salgs- og lagerlokaler. Butikken er fyldt til bristepunktet med kunder, når Nordform holder sin traditionelle julestue hvert år i oktober måned.
 
 

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 30 42 01 08